Đukanović 11 mjeseci razmišlja hoće li da bude predsjednik KSCG

Đukanović je jedini kandidat za mjesto prvog čovjeka cg-košarke, mada ni on nije zvanično saopštio da želi da nastavi posao koji obavlja skoro šest godina
67 pregleda 14 komentar(a)
Sjednica Skupštine KSCG, Foto: KSCG
Sjednica Skupštine KSCG, Foto: KSCG
Ažurirano: 17.01.2017. 18:20h

Izborna Skupština Košarkaškog saveza Crne Gore održaće se 27. januara, 11 mjeseci od isteka mandata predsjedniku Milu Đukanoviću i svim tijelima te organizacije.

Đukanović je postao predsjednik KSCG 24. februara 2011. godine, a po Statutu, mandat predsjedniku i Predsjedništvu traje pet godina.

Statut je prekršen i zbog toga što se „Skupština saziva po potrebi, a najmanje jednom godišnje“, a posljednja sjednica je održana još u oktobru 2015. godine.

Bilo kako bilo, Đukanović je jedini kandidat za mjesto prvog čovjeka cg-košarke, mada ni on nije zvanično saopštio da želi da nastavi posao koji obavlja skoro šest godina.

S obzirom na to da se u košarkaškim krugovima ne pominje nijedno drugo ime, da je Đukanovićeva ljubav prema košarci dobro poznata i da sada ima više vremena, vjerovatno će nakon 11 mjeseci razmišljanja on nastaviti da sa mjesta predsjednika vodi crnogorsku „kraljicu igara“.

Bonus video: