Dalas trejdovao Barnsa tokom utakmice: Igrač na tajm-autu saznao da mora da se seli

"Kada igrač odluči da promjeni tim, onda vlasnici klubova i GM-ovi pričaju o lojalnosti, izdaji, "nožu u leđa", a kada klub proda igrača kao "parče mesa", onda je sve ok", opšte je mišljenje NBA igrača
4422 pregleda 1 komentar(a)
Barsn u trenutku kada saznaje da je trejdovan, Foto: Twitter
Barsn u trenutku kada saznaje da je trejdovan, Foto: Twitter

Dalas Maveriksi trejdovali su Harison Barnsa u Sakramento Kingse. Tim iz Teksasa je dobio Džastina Džeksona i veterana i bivšeg all star igrača Zaka Rendolfa.

Naizgled normalna vijest, da tim Maveriksa nije odlučio da trejduje Barsna tokom utakmice.

Sada već bivše krilo Mavsa je igrao utakmicu protiv Šarlot Hornetsa, kada je stigla vijest da nije više igrač Dalasa.

Situacija je se još više pogoršala, kada je tokom jednog tajm-auta, i sam igrač saznao da mora da se seli u Kaliforniju.

Barns nije mogao da sakrije razočaranje, a i brojni igrači i fanovi širom svijeta su "osuli paljbu" po rukovodstvu Dalasa.

"Kada igrač odluči da promjeni tim, onda vlasnici klubova i GM-ovi pričaju o lojalnosti, izdaji, "nožu u leđa", a kada klub proda igrača kao "parče mesa", onda je sve ok", opšte je mišljenje NBA igrača.

O cijelom slučaju se oglasio i LeBron Džejms.

"Dakle ovo je kul, zato što Dalas mora da traži ono što je najbolje za njihovu franšizu. Trejdovati čovjeka dok još uvijek igra za svoj tim, i koji nije imao pojma šta se dešava. Ne napadam one koji su ga trejdovalii, jer ovo je sve jedan veliki biznis, ali volio bi da se o ovome priča i kad se ovakva stvar desi, a ne samo kad igrač odluči da napusti neku franšizu, i onda ga napadaju svi da je sebičan, nezahvalan i sl", napisao se Džejms na svom Instagram profilu.

Bonus video: