"Delije": Željko Turčine; Obradović: Veći sam Srbin od svih njih zajedno

"Treba da nastavimo da razmišljamo po istom principu, da se spremamo za sljedeću utakmicu. Zna se šta su prioriteti i kako ćemo dalje", kazao je Radonjić
214 pregleda 42 komentar(a)
Željko Obradović, Foto: Euroleague.net
Željko Obradović, Foto: Euroleague.net
Ažurirano: 12.01.2017. 23:28h

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su još jednu veliku pobjedu u Evroligi, savladavši Fenerbahče 75:73.

Bilo je uzbudljivo na terenu, vatreno na tribinama i na pres konferenciji, na kojoj je Željko Obradović odgovorio na skandiranja navijača Zvezde tokom utakmice.

"Nijednom nikakav ružan gest nisam napravio kada sam dolazio, a viču mi 'Željko Turčine...'. Veći sam Srbin od svih njih zajedno. Lako je ovdje da se bude Srbin, budite Srbi tamo gdje sam ja bio Srbin. Jedna stvar me najviše boli, što niko iz Zvezde nije reagovao na to. Mislio sam da su mi prijatelji, ali od večeras nisu. Ovo je bilo horsko pjevanje, što znači da je pripremljeno", rekao je Obradović.

Dejan Radonjić nije bio euforičan nakon četvrte vezane pobjede u elitnom takmičenju.

"Treba da budemo zadovoljni jer smo igrali veoma pametno, ne samo na kraju, nego svih 40 minuta. Fenerbahče je u jednom trenutku stekao prednost od četiri poena, što je u ovakvim utakmicama dovoljno, ali smo uspjeli da uđemo u neizvjesnu završnicu, realizujemo napad, odbranili posljednji i pobijedili. Puno je emocija. Treba da nastavimo da razmišljamo po istom principu, da se spremamo za sljedeću utakmicu. Zna se šta su prioriteti i kako ćemo dalje", kazao je Radonjić.

Crnogorski trener vodio je Zvezdu na 276 utakmica, a večerašnja pobjeda bila mu je 198. od kada je preuzeo "crveno-bijele".

Bonus video: