Lazić: Nemam snage da se radujem pobjedi nad CSKA

Borbeni bek ističe da je njegova ekipa još jednom pokazala da može sa svima da se nosi, pa i sa šampionom Evrolige
0 komentar(a)
Olimpijakos - Crvena zvezda, Foto: Euroleague.net
Olimpijakos - Crvena zvezda, Foto: Euroleague.net
Ažurirano: 30.12.2016. 10:10h

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić izjavio je da nema vremena, niti snage, da proslavi veliku pobjedu nad prvakom Evrope, moskovskim CSKA (78:67) u Evroligi.

"Dobili smo rezultat napornih treninga i rada. Na sjajan način završil smo godinu, donijeli veliku radost navijačima. Ipak, mirni smo, a volio bih da mogu da skačem od sreće, ali nemam snage", pomalo u šali izjavio je Lazić posle utakmice u Kombank areni.

Borbeni bek ističe da je njegova ekipa još jednom pokazala da može sa svima da se nosi, pa i sa šampionom Evrolige.

"Mi smo kao porodica, provodimo dosta vremena zajedno. Uvijek se borimo jedan za drugog i to je možda i najznačajniji faktor kod nas", kazao je Lazić.

U euforiju nije padao ni Marko Simonović, poručivši da je na pravi način stavljena tačka na fantastičnu godinu košarkaša Crvene zvezde.

"Rezultati u poslednjih mjesec dana su za svaki respekt. Pokazali smo karakter protiv najboljeg tima Evrope i zasluženo slavili. Zaustavili smo De Koloa i Teodosića i tu je ključ trijumfa", rekao je Simonović, a potom "spustio loptu" na priče o mogućem plasmanu u plej-of Evrolige.

"Rano je da pričamo o Top8, ima još mnogo da se igra. Iznijeli smo "haos" u decembru, ali nas isti takav očekuje i februar. Idemo korak po korak", zaključio je Simonović.

Košarkaši Crvene zvezde naredni meč u Evroligi igraju u Kaunasu protiv Žalgirisa 6. januara.

Bonus video: