Milojević: Probaćemo da iznenadimo Budućnost

0 komentar(a)
Dejan Milojević, Foto: Novosti
Dejan Milojević, Foto: Novosti
Ažurirano: 29.12.2016. 16:55h

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da odigra što bolji meč i da iznenadi Budućnost u predstojećoj utakmici Jadranske lige.

"Podigli smo formu u prethodne dvije utakmice. Ostvarili smo jako bitnu pobjedu protiv FMP-a, iako je ekipa bila u grču zbog nedostatka samopouzdanja. Gledaćemo da u Podgorici odigramo što bolji meč i da probamo da iznenadimo Budućnost koja je favorit u ovom susretu", rekao je Milojević za sajt kluba.

Košarkaši Mege sjutra od 17.00 gostuju u Podgorici ekipi Budućnosti u okviru 16. kola regionalnog takmičenja.

Mega i Budućnost su se u Jadranskoj ligi do sada sastajali devet puta, a crnogorska ekipa vodi sa 5:4. Poslednji susret je bio u 3. kolu ABA lige kada je Mega bila nadomak velikog preokreta iz minus 23, ali je na kraju Budućnost slavila u Sremskoj Mitrovici sa 85:81.

Poslije 15. kola Jadranske lige, Mega je na diobi 9. mjesta sa skorom od pet pobjeda i 10 poraza, dok je Budućnost na diobi trećeg mjesta sa 10 pobjeda i pet poraza.

Trener Mege Dejan Milojević ni na meču u Podgorici zbog povrede ruke neće moći da računa na Đorđa Simeunovića i Marka Tejića, kao ni na ranije odsutne Nikolu Rebića i Ognjena Čarapića. Posljednje pojačanje Nemanja Kapetanović biće u sastavu ekipe.

Bonus video: