Čudna retorika Zvezdinog glasila: Ostavili tačnu satnicu dolaska delegacije Budućnosti, "zovu da se vrati gostoprimstvo"

Da je strateg Budućnosti uzet na zub, govori i sljedeća objava RSB Foruma, u kojoj uz sliku hrvatskog stručnjaka stoji natpis "Jasmine dobrodošao nazad u Pionir", uz citat Repešin da se "u Podgorici nije desilo deset odsto onoga što se desilo u Beogradu"
23191 pregleda 147 komentar(a)
Repeša posebno uzet na "zub", Foto: Savo Prelević
Repeša posebno uzet na "zub", Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.04.2019. 16:59h

Uoči odlučujuće pete utakmice finalne serije ABA lige između košarkaških klubova Budućnost Volija i Crvene Zvezde atmosfera se ponovo podgrijava, i izlazi van granica sportskog meča.

Tako jedno od glasila kluba iz Beograda, RSB forum je na društvenim mrežama Tviter i Instagram pozvao svoje navijače "da vrate gostoprimstvo" iz Podgorice, ostavljajući tačnu satnicu kada delagacija Budućnost Volija slijeće na aerodromu u Beogradu, kao i kada se tačno prijavljuje u hotel (sa sve imenom hotela).

Ova praksa do sada nije nikad praktikovana, a posebno čudi dio u kojem napominju da će uz delegaciju "plavo bijelih" dolazi i trener Jasmin Repeša.

Da je strateg Budućnosti uzet na zub, govori i sljedeća objava RSB Foruma, u kojoj uz sliku hrvatskog stručnjaka stoji natpis "Jasmine dobrodošao nazad u Pionir", uz citat Repešin da se "u Podgorici nije desilo deset odsto onoga što se desilo u Beogradu".

I prvi čovjek Zvezde, Nebojša Čović je imao jutros uvertiru pred sjutrašnji meč, kada je optužio predsjednika kluba iz Njegoševog parka, Dragana Bokana da je "plaćao transparente protiv njega", kao i "da mu se spremao linč u Podgorici".

Nebojša Čović je i tokom prošlogodišnje finalne serije imao sličnu izjave, kada je optuživao Budućnost da podvodi sudijama ABA lige maloljetne djevojke, a govorio je i o navodnim ucjenama vatrenim oružjem. Ovakva retorika je međutim, prošla "ispod radara" čelnika ABA lige.

Bonus video: