Dilan Enis se vratio u Saragosu

Enis je postao višak u Monaku kada je stigao bivši igrač Podgoričana Noris Kol, a njegov menadžer Miško Ražnatović ga je nudio Budućnost Voliju i Mornaru
2613 pregleda 0 komentar(a)
Dilan Enis u opremi Saragose u prvom mandatu, Foto: Esther Casas
Dilan Enis u opremi Saragose u prvom mandatu, Foto: Esther Casas

Iako se pojavila informacija da se za Dilana Enisa interesuju i Budućnost Voli i Mornar, Kanađanin je završio u Španiji.

Bivši igrač Mega Bemaxa i Crvene zvezde, koji je dobio srpski pasoš tokom boravka u Beogradu, vratio se u Saragosu.

Za klub u kojem igra crnogorski reprezentativac Nemanja Radović, 27-godišnjak iz Toronta je nastupao u finišu sezone 2017/2018.

Tada je raskinuo ugovor sa Zvezdom, nakon poraza u finalu ABA lige od Budućnosti, baš kao i Milko Bjelica, koji mu se pridružio u Saragosi.

Enis je postao višak u Monaku kada je stigao bivši igrač Podgoričana Noris Kol, a njegov menadžer Miško Ražnatović ga je nudio crnogorskim klubovima.

Kanađanin porijeklom sa Jamajke je, međutim, odabrao povratak u Španiju i igranje u Saragosi, koja je u vrhu ACB lige.

Budućnost i Mornar i dalje traže pojačanja, jer su počeli sezonu slabije nego što su očekivali. Šampion Crne Gore hoće krilnog centra, kao i igrača koji može da pokrije pozicije plejmejkera i beka.

Uprava Podgoričana je u potrazi i za trenerom, ali kako vrijeme odmiče i nema adekvatnih imena u opticaju, rastu šanse Petra Mijovića da dobije dugoročnije povjerenje.

Ako bi nakon vezanih derbija sa Partizanom, Mornarom i Cedevita Olimpijkom sačuvao mjesto na vrhu ABA lige, sigurno je da bi 37-godišnji Baranin ostao na kormilu...

Bonus video: