Mijović: Igrači su iznijeli sve ovo; Pavićević: Ostaje mrlja zbog sudijske odluke

"Vratili smo titulu i zahvaljujem igračima, oni su ovo iznijeli. Slovom i brojem ovo je 91. utakmica Budućnosti ove sezone računajući i pripreme", istakao je trener Budućnosti
7699 pregleda 7 komentar(a)
Petar Mijović, Foto: Filip Roganović
Petar Mijović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 29.05.2019. 23:25h

Budućnost Voli je vratila titulu u Podgoricu - savladala je Mornar u majstorici 76:72 i sezonu okončala onako kako je i očekivala.

"Vratili smo titulu i zahvaljujem igračima, oni su ovo iznijeli. Slovom i brojem ovo je 91. utakmica Budućnosti ove sezone računajući i pripreme. Dakle, momci su ove sezone samo tri mjeseca igrali mečeve. Potrošnja je velika, a Mornar je veoma dobar, napadački sjajan tim. Imali smo problem u zaštiti svog koša", rekao je trener Budućnosti Petar Mijović i nastavio:

"Nedostojno renomeu kluba i igrača smo ušli u treći meč u Podgorici i propustili šansu da riješimo sve. Večeras smo sve mogli ranije da riješimo, ali i Mornar kada je ovako agresivan može mnogo", istakao je Mijović.

Trener Barana Mihailo Pavićević je pomenuo sudiju Vojinovića.

"Čestitam Budućnosti na osvojenoj tituli, shodno kvalitetu je mislila i da će je lakše osvojiti. Dali smo posljednji atom snage, ali ostaje mrlja zbog nesportskog faula u napadu koji nam je sviran u finišu. Odluka je direktno riješila pobjednika, imali bismo šansu... Čuo sam priče i prije meča da će sudija Vojinović biti glavna uzdanica Budućnosti, ali neću o tome. Ovo je, ipak, dobra stvar za crnogorsku košarku da su naša dva najbolja kluba izgradila ovakav rivalitet, evo već četvrtu godinu. Ponavljam još jednom, ponosan sam na naše igrače, klub i mog brata koji vodi sve ovo'", kazao je Pavićević.

Bonus video: