Nisu pozvani "Čovićevi klubovi": Budućnost sazvala sastanak u Zagrebu

Kako je "Vijestima" nezvanično saopšpeno iz Budućnosti, cilj sastanka je da se klubovi - vlasnici ABA lige - detaljno upoznaju sa dešavanjima u finalnoj seriji, s obzirom na to da je Skupština, koja je trebalo da se održi sredinom ovog mjeseca, odložena za 24. maj
13227 pregleda 52 komentar(a)
Navijači Crvene zvezde na terenu dvorane "Aleksandar Nikolić", Foto: BRANISLAV BOZIĆ
Navijači Crvene zvezde na terenu dvorane "Aleksandar Nikolić", Foto: BRANISLAV BOZIĆ
Ažurirano: 06.05.2019. 12:52h

U Zagrebu bi u srijedu trebalo da se sastanu predstavnici klubova ABA lige, na poziv KK Budućnost Voli, potvrđeno je "Vijestima".

Srpske "Novosti" su javile da poziv za sastanak nisu dobili klubovi iz Srbije, ali "Vijesti" iz izvora bliskih klubu saznaju da pozive, zapravo, nisu dobili klubovi koje kontroliše Nebojša Čović - Crvena zvezda i FMP, odnosno da su na sastanak pozvani predstavnici Partizana i Mege Bemax.

Kako je "Vijestima" nezvanično saopšteno iz Budućnosti, cilj sastanka je da se klubovi - vlasnici ABA lige - detaljno upoznaju sa dešavanjima u finalnoj seriji, s obzirom na to da je Skupština, koja je, nakon prvog odlaganja, trebalo da se održi sredinom ovog mjeseca, zvanično odložena za 24. maj.

Predsjednik Budućnosti Dragan Bokan najavio je da će na Skupštini tražiti da se poništi finalna serije i da Budućnost neće, kako je rekao, igrati ligu Nebojše Čovića.

On je najavio da će o svim nepravilnostima biti obaviještena i Evroliga.

Bonus video: