Poceko zvao Nikolu Ivanovića

Crnogorski reprezentativac ima još godinu ugovora i pitanje je da li bi ga Podgoričani pustili
8571 pregleda 4 komentar(a)
Nikola Ivanović, Foto: Filip Roganović
Nikola Ivanović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 29.07.2019. 14:05h

Jedan od heroja istorijske titule u ABA ligi je otišao, njegovim stopama bi mogao i drugi...

Nemanja Gordić se nedavno rastao sa Budućnost Volijem, koja nije htjela da mu plaća veoma visok ugovor za narednu sezonu, i prešao u Partizan, a mogao bi da ode i Nikola Ivanović.

Ljubimac domaćih navijača je na meti italijanskog vicešampiona, Dinamo Sasarija. Veliku želju da ga dovede ima nekada sjajni plejmejker, a sada trener tima sa Sardinije, Đanmarko Poceko.

„Zvao me je trener, to je bio prijateljski razgovor. Nije bilo ponude, pominjanja kluba, već je samo htio da vidi kakva je moja situacija u Budućnosti, što sam mu objasnio. Ako Sasari bude nešto dalje htio, kontaktiraće sa klubom i mojim menadžerom”, potvrdio je Ivanović za „Vijesti”.

S obzirom na to da ima još godinu ugovora i da u klubu ozbiljno računaju na njega, postoji velika vjerovatnoća da 25-godišnji Podgoričanin ostane u rodnom gradu.

Crnogorski reprezentativac je bio na sastanku sa novim trenerom Slobodanom Subotićem, njegovim pomoćnikom Petrom Mijovićem, sportskim direktorom Gavrilom Pajovićem, kao i zamjenikom glavnog izvršnog direktora, Markom Šegerecem.

Rečeno mu je da se na njega najozbiljnije računa, ali ne bi trebalo smetnuti s uma da u upravi Budućnosti smatraju da je njegov ugovor preveliko opterećenje za budžet i da bi zbog toga mogli da ga prodaju...

Zanimljivo, Budućnost je ovog ljeta dovela plejmejkera baš iz Sasarija, Skota Bamforta, ali je pitanje kada će Amerikanac moći da igra, jer je u januaru pokidao prednje ukrštene ligamente.

U slučaju da ode na Sardiniju, Podgoričanin bi drugi put zaigrao u Seriji A, jer je drugi dio sezone 2016/2017. proveo u Orlandini kao pozajmljen igrač AEK-a i prosječno bilježio 12 poena, 3,4 asistencije i 2,4 skoka.

Bonus video: