Rakočević: Moguć povratak u Crvenu zvezdu

"Imam još dva mjeseca do kraja sezone, poslije ću sjesti sa ljudima iz Sijene, pa vidjeti šta dalje", naglasio iskusni bek
0 komentar(a)
Igor Rakočević, Foto: Efesbasket.org
Igor Rakočević, Foto: Efesbasket.org
Ažurirano: 20.04.2012. 17:01h

Povreda beka Montepaskija Igora Rakočevića i neizvjesnost oko dužine oporavka, zadaje veliku glavobolju svima u Sijeni.

"Nevjerovatno, zadesio me peh u prvom minutu meča protiv Monferata. Presjekao sam loptu i krenuo u pun sprint. Igrač koji me čuvao, malo me zakačio, poremetio mi balans i osjetio sam jak bol u zadnjoj loži. Baš maler”, objasnio je Rakočević za "Sportski žurnal”.

Još uvijek nije poznato koliko će iskusni košarkaš biti van terena.

"Obavio sam detaljne preglede, ali zbog veličine hematoma, doktori još uvijek ne mogu da procjene koliko ću pauzirati. Brzo ću obaviti ultrazvuk i magnetnu rezonancu, poslije čega ću tačno znati kakva je situacija. Nadam se da nije ništa ozbiljno, slijedi nam najvažniji dio sezone, borba za titulu”.

Iako je prošle godine potpisao ugovor na jednu plus dvije sezone, lako je moguće da napusti Italiju i vrati se u Crvenu zvezdu.

"Imam još dva mjeseca do kraja sezone, poslije ću sjesti sa ljudima iz Sijene, pa vidjeti šta dalje. Kada sam dolazio potpisao sam ugovor na jednu, plus dvije sezone. Sve je otvoreno. Ideja i želja da obučem dres Crvene zvezde i dalje postoje. To je jedan od mogućih scenarija za narednu sezonu”, zaključio je Rakočević.

Bonus video: