Repeša upozorava: Noris Kol će biti meta u plej-ofu

Budućnost Voli sjutra gostuje Fenerbahčeu u 27. kolu Evrolige, u četvrtak dočekuje Efes, a u ponedjeljak startuje plej-of ABA lige, utakmicom sa Cedevitom u Zagrebu
5983 pregleda 19 komentar(a)
Jasmin Repeša, Foto: Savo Prelević
Jasmin Repeša, Foto: Savo Prelević

Na zatvaranju ligaškog dijela ABA lige, u meču bez ikakve važnosti, košarkaši Budućnost Volija sinoć su savladali Cibonu 91:82.

Možda baš zbog izostanka takmičarskog naboja, tim Jasmina Repeše je sebi dozvolio ogromne oscilacije, ali kada je „voda došla do grla” uozbiljio se i slomio otpor Zagrepčana.

Trener Jasmin Repeša je bio zadovoljan pobjedom, ali i reakcijom svog tima nakon minus 13.

- Važno je da smo podijelili minutažu zbog izuzetno velikog broja utakmica i da se niko nije povrijedio. Kada smo se dobro branili, trčali smo bolje nego na prošlim utakmicama i izgledali jako lijepo, dali puno laganih poena. Kad nismo bili agresivni, kao na početku 3. četvrtine, dozvolili smo rivalu da stekne prednost, ali je za pohvalu što smo od minus 13 došli do lagano dobijene utakmice - istakao je Repeša, koji je ubijeđen da je dobro tempirao formu za polufinale plej-ofa ABA lige.

Hrvatski trener je prokomentarisao i namjerni faul Norisa Kola, koji je već treći ili četvrti put tako reagovao.

- Saglasan sam da to ne smije da napravi. Ima problem sa tim i biće meta takvih stvari u plej-ofu. To mu se mora podvući - kazao je Repeša.

Budućnost Voli sjutra gostuje Fenerbahčeu u 27. kolu Evrolige, u četvrtak dočekuje Efes, a u ponedjeljak startuje plej-of ABA lige, utakmicom sa Cedevitom u Zagrebu.

Bonus video: