Slavko Vraneš opet u Iranu

Pljevaljski gorostas je prije dvije godine igrao u Iranu, gdje je bio bez premca najpopularniji i najbolji košarkaš, pa nije puno razmišljao kada je stigao novi poziv
549 pregleda 4 komentar(a)
Slavko Vraneš, Foto: Abaliga.com
Slavko Vraneš, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 14.05.2015. 19:34h

Bivši crnogorski reprezentativac Slavko Vraneš je napustio Metalac iz Valjeva i potpisao ugovor sa iranskim Petrohimi Bandar Imamom.

Pljevaljski gorostas je prije dvije godine igrao u Iranu, gdje je bio bez premca najpopularniji i najbolji košarkaš, pa nije puno razmišljao kada je stigao novi poziv.

„Pozvao me je bivši saigrač iz Irana i rekao da njegovom bivšem treneru treba igrač na poziciji centra, odnosno da u potpunosti odgovaram njegovim potrebama. Menadžer je stupio u pregovore sa klubom i sve se završilo za nekoliko sati. Isto veče sam uzeo avionsku kartu za prvi let za Teheran. U razgovoru sa trenerom Đokićem dobio sam podršku za odlazak u novi klub”, rekao je Vraneš za srpske medije.

On ističe da razlog njegovog odlaska u Iran leži isključivo u šampionskim ambicijama.

„Sada je u toku polufinale domaćeg prvenstva. Trenutni planovi su prolazak u finale i nastavak ka vrhu. Kada je riječ o mojim planovima, želim da na što bolji način iskoristim minutažu koju dobijam, pomognem ekipi u ostvarenju ciljeva i opravdam ukazano povjerenje trenera”, zaključio je Vraneš.

Bonus video: