Masoničić saopštio spisak igračica za Ukrajinu i Grčku

Dva kola prije kraja kvalifikacija, Crna Gora je treća u grupi sa po dvije pobjede (protiv Norveške) i poraza (od Grčke i Ukrajine). Isti skor ima i Ukrajina, a prva je Grčka sa sve četiri pobjede i već je osigurala plasman na EP. Za drugo mjesto, koje, takođe, vodi na EP, bore se Ukrajina i Crna Gora
252 pregleda 0 komentar(a)
Odbojkaška reprezentacija Crne Gore
Odbojkaška reprezentacija Crne Gore

Selektor ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore Nikola Masoničić objavio je širi spisak igračica koje će se pripremati za posljednje dvije utakmice kvalikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Ukrajine i Grčke.

Naša reprezentacija okupiće se 25. decembra u Budvi, gdje će se pripremati do 3.januara, kada putuje za Zaporošje na meč sa Ukrajinom (5. januar, 16 časova po našem vremenu).

Crna Gora će u posljednjem kolu, 9. januara, dočekati selekciju Grčke u Budvi, sa početkom u 17 časova.

Dva kola prije kraja kvalifikacija, Crna Gora je treća u grupi sa po dvije pobjede (protiv Norveške) i poraza (od Grčke i Ukrajine). Isti skor ima i Ukrajina, a prva je Grčka sa sve četiri pobjede i već je osigurala plasman na EP.

Za drugo mjesto, koje, takođe, vodi na EP, bore se Ukrajina i Crna Gora.

Pored Masoničića, u stručnom štabu su pomoćnici Predrag Đonović i Marko Radusinović, fizioterapeut Drago Đurović i statističar Zlatko Ćaćić.

Spisak

Tehničari: Marija Šušić (Tent, Srbija) i Tijana Tvrdišić (Galeb)

Primači servisa: Tatjana Bokan (Bekeščaba, Mađarska), Danijela Džaković (Formis, Slovenija), Katarina Budrak (Miluz, Francuska), Milena Burzanović (Luka Bar), Katarina Ćaćić (Galeb)

Srednji blokeri: Ana Otašević (Štinca, Rumunija), Saška Đurović (Tent, Srbija), Mina Dragović (Partizan, Srbija) i Teodora Rakočević (Morača)

Korektori: Nikoleta Perović (Bekeščaba, Mađarska) i Dijana Vuković (Luka Bar)

Libero: Melisa Cenović (Luka Bar) i Anja Pejović (Vizura, Srbija)

Bonus video: