Arsenal prejak za Podgoricu

Drugo slavlje Tivćana protiv podgoričke ekipe
232 pregleda 0 komentar(a)
Prijatno druženje u glavnom gradu: Ragbisti Arsenala i Podgorice, Foto: Ragbi savez Crne Gore
Prijatno druženje u glavnom gradu: Ragbisti Arsenala i Podgorice, Foto: Ragbi savez Crne Gore

Juniori ragbi kluba Arsenal iz Tivta pobijedili su u gostima vršnjake iz Podgorice rezultatom 40:27.

Bio je to drugi duel ova dva tima, a i u prvom je bolji bio sastav iz Tivta.

Ponovo su Podgoričani vodili veći dio utakmice, ali nisu imali snage da u tom ritmu i završe meč, već su inicijativu prepustili gostima.

"Čestitamo Ragbi klubu Arsenal na pobjedi, koja je još jedan pokazatelj da se u tom klubu radi ozbiljno sa mlađim selekcijama. RK Podgorica će u predstojećem periodu raditi na poboljšanju našeg ragbija i očekujemo još mnogo dobrih utakmica nakon zimske pauze", rekao je trener Podgorice Danilo Ćeranić.

Trener Arsenala Mitar Bošković čestitao je mladim igračima Podgorice na fer i korektnoj igri, kao i na odlično organizovanom druženju - "trećem poluvremenu".

"Rezultat nije pokazatelj igre i zalaganja Podgorice na terenu, jasno se vidio napredak i poboljšanje u igri u odnosu na meč prije dvije nedjelje. Možda je nedostajalo malo sportske sreće da oni slave ovog puta. Čestitam i igračima Arsenala, još jednom su pokazali zalaganje i pravi sportski duh. Sada nam slijedi praznična pauza, nakon koje nam predstoje domaći i internacionalni turniri", kazao je Bošković.

Bonus video: