Određen datum borbe između Džošue i Milera

Miler je neporažen u dosadašnjem toku karijere, ostvario je 23 pobjede (20 nokautom) i remi, a za titulu prvaka svijeta boriće se po prvi put
383 pregleda 0 komentar(a)
Entoni Džošua i Džerel Miler
Entoni Džošua i Džerel Miler
Ažurirano: 13.02.2019. 18:14h

Bokserski prvak u teškoj kategoriji u tri različite organizacije, Entoni Džošua, protiv Džerela Milera u njujorškom Medison Skver Gardenu po sedmi put braniće titulu 1. juna.

Miler je neporažen u dosadašnjem toku karijere, ostvario je 23 pobjede (20 nokautom) i remi, a za titulu prvaka svijeta boriće se po prvi put.

- Čast je i blagoslov boriti se na nekim od najboljih mjesta u svijetu i kod kuće u Velikoj Britaniji, ne samo na "Vembli" stadionu, ali je došlo vrijeme da pređem preko Atlantika i branim svoje titule u teškoj kategoriji u SAD-u. - kazao je 29-godišnji Džošua.

- Radujem se novom izazovu protiv dobrog boksera i očekujem uzbudljivu borbu. Ništa neću prepustiti slučaju, planiram da demoliram Milera i ostavim svoj pečat. - dodao je Britanac.

Miler je bio tek četvrti na Džošuinoj listi za 23. borbu, iza Deontej Vajldera, Tajson Fjurija i Dilijana Vajta.

Vajlder i Fjuri su u decembru imali borbu, predstoji im i revanš, te stoga nisu dostupni Džošui, dok su pregovori u vezi druge borbe protiv Vajta propali.

To je omogućilo Mileru da izađe na megdan šampionu, a za borbu će zaraditi oko 5,7 miliona eura dok se zarada Džošue procjenjuje na 22,8 miliona.

Bonus video: