Lider u Budvi testira šampiona

248 pregleda 0 komentar(a)
OK Budva
OK Budva

Sjutrašnji odbojkaški derbi u Budvi između lidera Budve i šampiona Jedinstva (18 sati) mogao bi da da prve konkretne naznake u kom pravcu može da ide tekuća sezona.

Novoformirani klub Budva je, naime, trenutno jedina neporažena ekipa u prvenstvu, dok Jedinstvo ima već tri poraza, ali u Budvu stiže znatno pojačan u odnosu na prvi dio prvenstva (Strahinja Kuburović, Luka Šuljagić, Nemanja Dukić, Kirilo Kločko)...

"Ekipa Jedinstva je u promijenjenom sastavu u odnosu na prvi dio sezone, potrudili su se u prelaznom roku da naprave ekipu koja je konkurentna da se nađe u završnicama kupa i prvenstva. Radi se o iskusnoj ekipi koja nam u goste dolazi sa velikim ambicijama. Potrudićemo se da budemo pravi domaćini, sa sjajnom publikom koja će znati aplauzima da nagradi svaki dobar potez obje ekipe, uz našu želju da na najbolji mogući način pariramo višestrukom šampionu države. Ekipa je u potpunosti spremna i sigurno da ćemo znati da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže u ovome meču", kazao je trener Budve Vladimir Vasović.

Budva je u Bijelom Polju slavila sa ubjedljivih 3:0.

"Prvi derbi u drugom dijelu sezone dočekujemo prilično nestrpljivo. S obzirom na to da smo na polusezoni značajno promijenili ekipu, utakmica će pokazati i trenutni odnos kvaliteta i snaga. Mislim da je Budva u ovom trenutku u prednosti jer su zajedno od početka, a mi tek ulazimo u ritam i tempiramo formu. Međutim, i sada smo apsolutno spremni da damo svoj maksimum i mislim da će to biti izuzetno kvalitetna utakmica i pravi derbi. Očekujem veliku borbu, neizvjesnost, a nadam se i publici koja će dodatno uveličati derbi", rekao je trener Jedinstva Darko Prebiračević.

Sjutra igraju i nikšićki timovi Sutjeska i Volej star (18.30). Slobodna je Budućnost Capital Plaza.

Bonus video: