Snežana Ćulafić i Filip Radulović najbolji u Beranama

740 pregleda 0 komentar(a)
Ćulafić i Radulović
Ćulafić i Radulović

Stonoteniski državni turnir "Top 16" koji je ovog vikenda odigran u Beranama protekao je u znaku Snežane Ćulafić i Filipa Radulovića.

U organizaciji Stonoteniskog saveza Crne Gore na tradiucionalnom turniru iz kalendara po pozivu selektora nastupa po 16 najboljih stonotenisera i stonoteniserki.

Najuspješnija je na turniru bila stonoteniserka Budućnosti Sbnežana Ćulafić sa 11 pobjeda uz svega tri izgubljena seta. Državna prvakinja iz domaćeg Budima, Ivona Petrić je zauztela drugo mjesto (skor 10:1) a treće je pripalo njenoj kčlupskoj drugariciAndrei Bajović (9:2).

U muškoj konkurenciji takmičenje je bilo neizvjesnije. Pobjednik turnira Filiop Radulović iz STK Novi slavio je sa 10 pobjeds i jednim porazom,, drugi je bio Dušan Bulatović iz STK Tivat (skor 9:2), a treće Bojan Cubović iz STK Novi (skor 8:3).

“Takmičenje je bilo izuizetno zahtjevno sa 11 odigranih mečeva u dva dana, ali za mene jedna dobra priprema za sve obaveze koje me očekuju ovog proljeća. Početkom sljedećeg mjeseca moje koleginice iz Budućnosti i ja branimo titulu državnog šampiona. Nakon toga sa reprezentacijom odlazim na Svjetsko prvenstvo u Budimpeštu, a u maju slijede Igre malih zemalja, gdje branimo medalje koje smo osvojili prije dvije godine u San Marinu. Za nas je to posebna odgovornost jer igramo pred domaćom publikom", kazala je Ćulafić.

Bonus video: