Budućnost želi da vrati stvari na početak, Budvani igraju za 2:0

Večeras u podgoričkom "Verdeu" drugi meč finalne serije. Budva vodi 1-0
157 pregleda 0 komentar(a)
Sa prvog meča Budva - Budućnost Capital Plaza, Foto: OK Budva
Sa prvog meča Budva - Budućnost Capital Plaza, Foto: OK Budva

Može li finalna serija plej-ofa odbojkaša da traje više od tri meča, biće jasnije nakon večerašnjeg duela u podgoričkoj dvorani “Verde” (18 časova).

Ako ponovo upiše trijumf, Budva, koja je prvi duel kod kuće dobila sa 3:0, imaće šansu da u trećem duelu pred svojom publikom stavi tačku na finalnu seriju. Pobjeda Budućnosti bi dala pravu draž finalu...

"Pokušaćemo što prije da zaboravimo brojne loše momente iz utakmice u Budvi, i probati da se fokusiramo na periode igre koje smo prikazivali s vremena na vrijeme, u kojima su naš fokus i energija bili na nivou koji je potreban za ravnopravnu igru protiv ovakve ekipe. Sigurno je da ćemo takvu igru morati konstantno da pružamo ukoliko želimo da ugrozimo rivala", rekao je primač Budućnosti Nemanja Peruničić.

Budva je ove sezone, u četiri meča, bez poraza protiv Budućnosti.

"Odlično smo započeli finalnu seriju i iskoristili prednost domaćeg terena. Pokazali smo da većina toga zavisi od nas i naše igre. Idemo u Podgoricu, sa istim ciljem, da pokušamo da napravimo brejk. Druga utakmica u tri dana, sigurno je da neće biti lako, ekipa Budućnosti će igrati pred svojim navijačima, ali mi smo spremni, fizički i psihički", izjavio je primač servisa Budve, Ivan Zvicer.

Bonus video: