Čađenoviću nije problem ni veća kategorija: Jedan od najtalentovanijih kik boksera postao prvak Crne Gore

"Nemanja je ispunio moja očekivanja. Ovo je bio još jedan test za nas i potvrda da smo na pravom putu", kazao je trener kik boks kluba "081 Podgorica", Andrej Đeljošević
1655 pregleda 0 komentar(a)
Nemanja Čađenović, Foto: Kik boks klub "081"
Nemanja Čađenović, Foto: Kik boks klub "081"

Nemanja Čađenović, junior Kik boks kluba "081 Podgorica" ostvario je još jedan odličan nastup i okitio se zlatnom medaljom na Prvenstvu Crne Gore u kik boksu koje se danas odigralo u hali gimnazije "Slobodan Škerović".

Čađenović je , kako nije bilo boraca u njegovoj kategoriji, odlukom trenera Andreja Đeljoševića prebačen u veću kategoriju do 67 kg gdje je uspio da dobije sva tri meča i tako postane prvak Crne Gore.

"Nemanja je ispunio moja očekivanja. Ovo je bio još jedan test za nas i potvrda da smo na pravom putu", kazao je trener kik boks kluba "081 Podgorica", Andrej Đeljošević.

Filip Sekulović je u kategoriji seniora do 87 kg u low kick disciplini izgubio u finalu.

"Sekulović je izgubio meč koji nije najbolje otvorio, na kraju je uspio da se vrati, ali nedovoljno da bi slavio", kazao je Đeljošević.

Osim njih dvojice, Vuk Furtula do 69 kg kadet u kick light disciplini osvojio je srebro, dok je Balša Martinović do 63 kg kadet takođe u kick light disciplina- izgubio je u polufinalu, i na kraju je uzeo treće mjesto.

Bonus video: