Morača za 1:1, „sirene” žele brejk

Večeras u sali OŠ “Radojica Perović”, od 20 sati, drugi meč finalne serije
251 pregleda 0 komentar(a)
Sa prvog meča u Baru, Foto: OSCG
Sa prvog meča u Baru, Foto: OSCG
Ažurirano: 23.04.2019. 12:15h

Šanse Morače da produži finalnu seriju plej-ofa odbojkašice umnogome zavise od večerašnjeg meča u Podgorici (sala OŠ “Radojica Perović”, 20 sati).

Luka Bar vodi 1:0 u seriji i novi trijumf bi Barankama dao “vjetar u leđa” za odbranu trofeja.

“Poslije lošeg izdanja u Baru, naši ciljevi ostaju isti te očekujemo mnogo bolju igru i borbu u drugom meču i našu pobjedu“, rekao je trener Morače, Predrag Đonović.

"U utorak očekujemo mnogo bolju partiju nego u prvoj utakmici finalne serije. Ekipa smo koja dobro igra na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da pružimo jednu uzbudljivu utakmicu i obradujemo navijače. Ovim putem pozivam sve ljubitelje odbojke da dođu na utakmicu i zajedno ostvarimo pobjedu", kazala je kapitenka Morače Nataša Matanović.

Luka Bar je na svom terenu slavila 3:0, a dobila je i oba ligaška duela.

“Očekuje nas težak drugi meč u Podgorici i nadamo se da ćemo ga odigrati sa mnogo više discipline nego u Baru. Takođe se nadamo da ćemo nastaviti pobjedničku seriju”, izjavio je trener ekipe Luke Bar, Vladimir Milačić.

"Očekuje nas druga utakmica protiv iskusne Morače. Mi smo u prvom meču odigrali jako dobro, očekujem da ćemo takvu igru ponoviti i u Podgorici", istakla je kapitenka Luke Bar Danijela Barjaktarović.

Bonus video: