Morača opet nemoćna, Luka Bar na korak od odbrane titule

215 pregleda 0 komentar(a)
Odbojkašice Luke Bar proslavljaju poen protiv Morače (Foto: Savo Prelević), Foto: Savo Prelević
Odbojkašice Luke Bar proslavljaju poen protiv Morače (Foto: Savo Prelević), Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.04.2019. 22:05h

Još pobjeda dijeli odbojkašice Luke Bar od odbrane titule, jubilarne desete u nezavisnoj državi, sedme uzastopne.

Nakon maksimalne pobjede u prvom meču na svom terenu, izabranice Vladimira Milačića su i večeras u Podgorici slavile protiv Morače sa 3:0 i povele 2:0 u finalnoj seriji.

Treća, a na osnovu do sada viđenog vjerovatno i posljednja utakmica u seriji, na programu je u nedjelju u Baru.

"U atmosferi kakvu smo i očekivali, odigrali smo jako dobar meč protiv Morače, koja je odigrala izuzetno dobru partiju. Napravili smo drugi korak, i moramo se jako dobro spremiti za, nadam se, posljednji meč na našem terenu", rekao je trener “sirena” Vladimir Milačić.

Luka Bar je dominirala u sva tri seta, posebno na servisu, a kontrolisala je rezultat tokom čitave utakmice. Morača je nešto više mogla da uradi u trećem setu u kojem je povela 5:2, bila u egalu do 12:12, a u igri do 18:20, kada su Baranke sa tri uzastopna poena povele 23:18 i otklonile sve dileme...

"Nadali smo da ćemo nešto uspjeti da napravimo u ovom meču, ali smo ponovo, kao u Baru, odigrali izuzetno loše. Nemamo rješenja za servis Luke Bar, a onda ulazimo u greške koje, inače, ne pravimo. Borićemo se do kraja, probaćemo da ih iznenadimo u trećem meču", rekao je trener Podgoričanki Predrag Đonović.

Morača - Luka Bar 0:3 (21:25, 17:25, 19:25)

Podgorica - Sala OŠ “Radojica Perović”. Gledalaca: 150. Sudije: Slobodan Kovačević i Branko Batizić (oboje iz Podgorice).

Morača: Matanović 1, Vukadinović, Nedić 1, Petričević 2, Delić, Čavić 12, Miljanić 5, Rakočević 1, Krivokapić (libero 1), Kovač (libero 2), Savović 5, Kamčeva 2, Gigović, Đonović.

Luka Bar: Petrović 7, Dević (libero 2), Duraković, Cenović (libero 1), Burzanović 13, Zavišić, Martinović, Knežević, Vukoslavčević 3, Vuković 13, Čarapić 6, Hodžić, Barjaktarović.

Bonus video: