Olimpijski karavan na pjenu od mora

Kiša nije nije omela učesnike karavana, koji kroz državu promovišu olimpijski duh i pokret, veliko takmičenje – Igre malih zemalja Evrope, koje će biti održane od 27. maja do 1. juna. I Tivat je jedan od domaćina
371 pregleda 0 komentar(a)
Olimpijski karavan
Olimpijski karavan
Ažurirano: 13.05.2019. 15:19h

Olimpijski karavan nastavio je put po Crnoj Gori, a nakon Bijelog Polja, Podgorice, Bara, posjetio je Tivat.

Kiša nije nije omela učesnike karavana, koji kroz državu promovišu olimpijski duh i pokret, veliko takmičenje – Igre malih zemalja Evrope, koje će biti održane od 27. maja do 1. juna. I Tivat je jedan od domaćina.

U jednom od crnogorskih prelijepih primorskih gradova održaće se takmičenja u stonom tenisu, u SC Župa, u kome se danas okupilo oko 300 dječaka i djevojčica.

Sa njima su se družili sportisti. Selektor reprezentacije u boćanju, Dejan Stjepčević, olimpijsku baklju je predao najboljem crnogorskom boćaru Miroslavu Petkoviću.

Petković je jedan od najvećih asova ovog sporta na svijetu, višestruki prvak Evrope, osvajač medalja na svjetskim šampionatima, prvak Mediterana.

Boćarsku postavu upotpunio je reprezentativac Tomislav Ranković. Djecu iz Tivta su sa vrijednostima sporta upoznali i plivači Nikola Šuka i Jovana Kuljača. Naredna, i posljednja, stanica olimpijskog karavana je Budva, 15. maja

Bonus video: