Feniksov let iznad Banja Luke

Podgorički Feniks je prva crnogorska ekipa sa titulom pobjednika Jadranske lige
866 pregleda 0 komentar(a)
JJK Feniks
JJK Feniks

Pobjednik regionalne Jadranske lige u džiu - džicu je podgorički Feniks! Na finalnom turniru u Banja Luci, Feniks je pobjedama nad domaćim Minotaurom 5:1 u polufinalu i braniocem titule, ADK Mariborom u finalu 4:2, donio prvi pehar pobjednika Jadranske lige u Crnu Goru.

Za Feniks su tokom kvalifiakcionog i na finalnom turniru nastupali: Dejan Vukčević, Vladislav Baković, Draško Trninić, Marko Durutović, Arso Milić, Miloš Kovačević, Stevan Radunović, Zvonko Radinović, Krsto i Aleksa Radulović, Marko Asanović, Srđan Kujović i Mladen Mišurović.

"Bili smo najbolja ekipa sa svim pobjedama tokom kvalifikacija i naša ambicija da možemo do prve titule se pokazala opravdanom. Nije bilo lako u Banja Luci, naročito zbog neopravdanih sudisjkin odluka, pa je zbog opravdanih prigovora suspendovan i naš trener Draško Trninić. Ipak, bili smo sjajno pripremljeni i zasluženo smo podigli pehar pobjednika - kazao je kapiten Dejan Vukčević.

U ligi je nastupilo sedam klubova a svaki meč je podrazumijevao šest borbi u različitim kategorijama, s tim da je svaka ekipa morala imati rezervnog borca u svakoj kategoriji.

Bonus video: