Počinje turnir u malom fudbalu "Kolašin 2019": Učestvuje i ekipa kineske kompanije CRBC

Utakmice će suditi licencirana sudije futsla lige Žarko Markuš i Željko Anđelić
631 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Dragana Šćepanović
Ilustracija, Foto: Dragana Šćepanović

Turnir u malom fudbalu „Kolašin 2019“, koji će se u tom gradu održavati narednih 20 dana, prema ocjeni organizatora, okupiće najbolje domaćih futsal ekipa, ali i ekipe van Crne Gore.

Na taj način je, podsjećaju iz lokalne uprave, „nastavljena tradicija organizovanja kvalitetnih turinira u malom fudbalu u Kolašinu i na sjeveru Crne Gore“.

„Turnir organizuje nakon dvije godine pauze i da se tako obnavlja najpopularnija sportska manifestacija u Kolašinu. Obnovljen je na incijativu lokalne uprave i njenih nadležnih organa, Sekretarijata za društvene djelatnosti i organizacionog odbora turnira.Razumjeli su i pomogli iz FSCG, Uprave za imovinu, Turističke organizacije, podržali su nas i sponzori“- saopštili su organizatori.

Utakmice će suditi licencirana sudije futsla lige Žarko Markuš i Željko Anđelić. Nagrada za prvo mjesto je 2.500 , za drugo mjesto 1.200, a za treće mjesto 700 eura. Obezbijeđene su i nagrade za najboljeg igrača, strijelca, golmana, fer-plej ekipu , a specijalna iznenadjenja, najavljuju organizatori, treba da očekuje i publika.

Zanimljivost takmičenje je i što će na njemu učestvovati i ekipa kineske kompanije CRBC, pojačana sa Kolašincima. Žrebanjem je određeno da su u grupi „A“ ekipe Agama Pirun, Simkomerc, CRBC i Balkan. Grupu „B“ čine KMF Brskovo,Fotokopirnica Prka, Polimlje – Murino, nDOO Keker. U grupi „C“ su Zaton-Petrol, Županovac, Sjerogošte, Rekreativo i Papilon, a u grupi „D“ Novi Pazar, Trudbenik Polja, Restoran Raj i Sibirska.

Bonus video: