Mornar blistao u Banja Luci, "Bar2016" u Bijelom Polju

Kristina Radosavović i Katarina Garčević su zadužile i reprezentativni kimono
513 pregleda 0 komentar(a)
DžK Bar
DžK Bar

Takmičari trenera Jova Stojanovića iz dva barska kluba postigli su sjajne rezultate na dva velika takmičenja. Na prvenstvu Crne Gore za mlađe pionire u Bijelom Polju, mali takmičari džudo kluba "Bar2016” osvojili su šest medalja. Kristina Radosavović je osvojila zlatnu medalju, a Katarina Garčević srebrnu, i njih dvije su ušle u reprezentaciju Crne Gore za Balkansko prvenstvo u Bukureštu.

Bronzane medalje su osvojili Lazar Knežević, Balša Garčević, Vukašin Vukčević i Kristina Jović, a Jovan Džarić je ostvario jednu pobjedu. Pored Stojanovića, sa mladim borcima ovog kluba radi i trener Stefan Pejović.

Takmičari drugog kluba u kojem je Stojanović jedan od trenera, džiu - džicu klub Mornar, na međunarodnom prvenstvu u Banja Luci osvojili su 11 medalja u konkurenciji 290 takmičara iz 30 klubova i sedam država.

Zlatne medalje, dvije, osvojio je Andrija Golić, te Tara Karišik , Stefan Pronjin, Teodor Pronjin iTeodora Vojvodić. Srebrne medalje su osvojili Elena Stojanović , Dino Haznadar i Balša Đurišić, a bronzane Velimir Vojvodić i Savo Jaredić.

Ekipu su predvodili treneri Stojanović i Saša Boltić , koji nisu krili izuzetno zadovoljni zbog postignutih rezultata ,napominjući da će ovi takmičari biti glavni kandidati za odlazak na Balkansko i Svjetsko prvenstvo u septembru u Bukureštu.

Bonus video: