Radošević: Pokazaću u revanšu da sam bolji od Saidija

„Ovog puta će on birati mjesto borbe, a meni je zaista svejedno. Uvjeren sam da sam bolji borac i jedva čekam revanš”, rekao je Radošević
1752 pregleda 4 komentar(a)
Radošević želi da se revanšira Saidiju, Foto: Luka Zeković
Radošević želi da se revanšira Saidiju, Foto: Luka Zeković

Crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević vjeruje da je bolji borac od Džame Saidija, koji ga je savladao početkom mjeseca u Podgorici.

Naš bokser ubijeđen je da će to i pokazati u revanšu protiv Njemca, koji ga je nokautirao u devetoj rundi i objedinio IBF i WBO titule prvaka Evrope.

„I prije prve borbe u Podgorici ugovorom je bilo predviđeno da, bez obzira na epilog, slijedi revanš. Saidi je pobijedio i ima obavezu da mi pruži priliku u roku od godina da se ponovo borim s njim. Ovog puta će on birati mjesto borbe, a meni je zaista svejedno. Uvjeren sam da sam bolji borac i jedva čekam revanš”, rekao je Radošević za Sport Klub i dodao:

„Do tada mi ostaje mnogo rada, truda i odricanja da se vratim u formu. Boks je isti kao i život. Nije važno koliko jako možeš da udariš, nego koliko udaraca možeš da primiš i nastaviš dalje. Ja sam udarac primio, ali sam spreman da nastavim dalje”, kazao je Radošević.

Bonus video: