Bojani 1.000 eura i put u Moskvu

Aleksandar Klemenko je od BK Budva napravio jedan od najboljih sportskih kolektiva u zemlji
1593 pregleda 1 komentar(a)
Gojković i Klemenko
Gojković i Klemenko

Najbolja mlada sportistkinja Crne Gore, dvostruka evropska pobjednica Bojana Gojković, nagrađena je od predsjednika BK Budva Aleksandra Klemenka sa 1.000 eura za odbranu titule juniorske bokserske prvakinje.

Osim novčanog iznosa, Klemenko je najbolju bokserku Budve častio boravkom u Moskvi za dvije osobe.

"To nije sve, Klemenko je našoj najperspektivnijoj sportistkinji obećao svu neophopdnu podršku u opremi za trening i takmičenja, kao i neophodnu suplementaciju, kako bi mogla da nastavi da napreduje i postiže rezultate za ponos Crnoj Gori", kazao je Bojanin i trener BK Budva, Nikola Ružić.

Bojana je osim pobjede na Evropskom juniorskom prvenstvu u rumunskom Galatiju, kojom je postala prva bokserka u istoriji koja je odbranila evropsko juniorsko zlato, ove sezone slavila i na četiri pretižna međunarodna turnira - Sombor, Stokholm, Riga i Moskva, i neporažena je ove sezone.

"Naš predsjednik kluba Aleksandar Klemenko je na ovaj način, kao i mnogo puta ranije pokazao kako izuzetno vodi brigu o bokserima i našem klubu i svi takmičari smo mu veoma zahvalni. Na nama je da nastavimo sa velikim radom i da u budućnosti postignemo još bolje rezultate", zahvalila se Gojković na domacioji i podršci.

Bonus video: