Reprezentativci Bojić, Šuljagić i Ćulafić promoteri odbojkaškog kampa na Žabljaku

Kamp će se održati od 21. do 28. jula
581 pregleda 0 komentar(a)
Odbojkaški kamp na Žabljaku
Odbojkaški kamp na Žabljaku

Četvrtu godinu zaredom, bivši crnogorski reprezentativci Milan Marković i Jovan Ćulafić organizuju ljetnji odbojkaški kamp za djevojčice i dječake uzrasta 9 do 16 godina.

Kamp će se održati na Žabljaku od 21. do 28. jula, a ovogodišnji promoteri kampa su naši seniorski reprezentativci Marko Bojić, Luka Šuljagić i Miloš Ćulafić.

"Ove godine četvrti put organizujemo ljetnji odbojkaški kamp otvorenog tipa koji za cilj ima da se iz svih crnogorskih klubova skupi što više djevojčica i dječaka na jednom mjestu, gdje ćemo, osim odbojkaških vještina, obratiti pažnju na motorički i fizički razvoj djece, kao i na edukaciju i ponašanje na terenu i van njega. Djeca će imati priliku da treniraju dva puta dnevno a osim treninga spremili smo još mnogo interesantnog sadržaja", rekao je Marković za "Vijesti"č

Kako je dodao Marković, "Žabljak se pokazao kao idealno mjesto za ljetnji kamp zbog svih uslova koje pruža (smještaj, dvorana, klima...)".

"A naše najveće zadovoljstvo je da se kamp već četvrtu godinu od strane djece i roditelja prepoznaje kao jedan ozbiljan i kvalitetan projekat", dodao je Marković.

Bonus video: