Stonoteniserke u četvrtfinalu

Ekipa koju su činile Ivona Petrić, Snežana Ćulafić, Andrea Bajović i Saša Vuletić savladala je u grupi Sjevernu Makedoniju (3:0), Albaniju (3:2), dok je poražena od Srbije (3:0)
507 pregleda 0 komentar(a)
Stonoteniserke Crne Gore
Stonoteniserke Crne Gore

Stonoteniserke Crne Gore izborile su plasman u četvrtfinale ekipnog Balkanskog prvenstva koje je u srijedu počelo u Podgorici, u organizaciji Stonoteniskog saveza Crne Gore.

Ekipa koju su činile Ivona Petrić, Snežana Ćulafić, Andrea Bajović i Saša Vuletić savladala je u grupi Sjevernu Makedoniju (3:0), Albaniju (3:2), dok je poražena od Srbije (3:0).

„Zadovoljne smo svojom igrom, s obzirom na to da smo u grupi imale ekipu Srbije, koja je znatno boje rangirana od nas. Od njih smo izgubili 3:0, međutim, ekipu Albanije smo savladali 3:2, gdje sam imala čast da pobijedim odlučujući meč. Ekipu Makedonije smo pobijedili 3:0, i time obezbijedile drugo mjesto u grupi i prolazak u četvrtfinale. Čestitam mojim koleginicama na dobroj igri, nadam se da ćemo ovako nastaviti i sjutra", kazala je Snežana Ćulafić.

Naše stonoteniserke u četvrtfinalu igraće protiv Rumunije.

Muška selekcija koju su činili Irfan Čekić, Filip Radulović, Alan Jašarović i Bojan Cubović, doživjela je poraze u grupi od Slovenije (3:1), Grčke (3:1) i od Srbije (3:0).

"Balkansko prvenstvo otvorio je predsjednik Stonoteniskog saveza Crne Gore, Ratko Dedić. Puno uspjeha na takmičenju, u ime grada Podgorice, gostima i domaćinu poželio je gospodin Rajko Ćupić, dok je Milena Brajović (izvršni direktor), ispred sportskog kompleksa „Verde“, takođe, učesnicima poželjela puno uspjeha, uz zahvalnost organizatoru, što su „Verde“ prepoznali kao pravo mjesto za održavanje ovako velikog takmičenja", navodi se u saopštenju Stonoteniskog saveza Crne Gore.

Bonus video: