Dame kreću 4. oktobra, muškarci dvije sedmice kasnije

U Prvoj ligi za odbojkašice planirano je da se broj ekipa poveća na deset, sa prošlosezonskih osam. Iako još uvijek nije definisano, jer nijesu stigle sve prijave, u Prvoj ligi za muškarce se očekuje da broj klubova bude ponovo pet
502 pregleda 0 komentar(a)
Sastanak odbojkaških klubova
Sastanak odbojkaških klubova

Nova sezona Prve lige za odbojkašice startovaće između 4. i 6. oktobra, dok će Prva liga za odbojkaše i Druga liga za odbojkašice početi dvije nedelje kasnije (18-20.oktobra), odlučeno je danas na sastanku muških i ženskih odbojkaških klubova u Odbojkaškom savezu Crne Gore.

Kako je saopšteno, u Prvoj ligi za odbojkašice planirano je da se broj ekipa poveća na deset, sa prošlosezonskih osam.

Iako još uvijek nije definisano, jer nijesu stigle sve prijave, u Prvoj ligi za muškarce se očekuje da broj klubova bude ponovo pet, a igraće se dvostruki sistem takmičenja, s tim što bi se polufinale plej-ofa igralo na tri dobijene utakmice.

Početak pionirskih liga planiran je za 27.oktobar, a “EKO mini odbojke” sredinom oktobra.

Navedeni predlozi naći će se na dnevnom redu Skupštine OSCG, koja je planirana za kraj avgusta.

Ispred OSCG sastanku su prisustvovali predsjednik Cvetko Pajković, generalni sekretar Ivan Bošković i komesar takmičenja Miloš Jovanović.

Klubove su predstavljali Mladen Miladinović, Slobodan Šebek (Jedinstvo Franca), Rajka Džogaz (Rudar), Ivan Dobrković (Mornar), Rajko Tijanić (Galeb Poliklinika Hipokrat), Slobodan Jablan (Lovćen), Milan Franović (Gimnazijalac), Marko Blagojević (Morača), Ivica Šćekić (Gorštak), Zoran Bojić (Nikšić), Zoran Vukčević (Budućnost volley) i Marko Bagarić (Mediteran Bemax).

Bonus video: