KARATE

Dulović bez medalje, Raković: Nije bilo dobro

“Nije bilo dobro. Ostaje nam deset dana da ispravimo greške i pripremimo se za turnir Serije A u Čileu. Hvala svima koji su nas podržavali i žao mi je što se nijesmo vratili sa medaljom, jer Crna Gora to zaslužuje”, rekao je trener crnogorskog borca, Žarko Raković
810 pregleda 0 komentar(a)
Dulović
Dulović

Crnogorski karatista Nenad Dulović kao petoplasirani završio je nastup na turniru Premijer lige u Tokiju.

On je jutros u meču za treće mjesto i bronzanu medalju u kategoriji do 60 kilograma poražen od Eraja Samdana iz Turske 5:1.

Dulović je u petak bio slobodan na startu takmičenja, u drugom kolu pobijedio je Čileanca Migela Sofiju 4:0, dok je u trećem izgubio od Italijana Anđela Krešenca 6:4.

Plasmanom u finale italijanski karatista povukao je člana podgoričkog Omladinca u repesaž, u kome je pobijedio Jehiju Hasanena iz Australije 4:0 i Đovanija Martineza iz Venecuele sudijskim izjašnjavanjem i izborio meč za medalju.

“Nije bilo dobro. Ostaje nam deset dana da ispravimo greške i pripremimo se za turnir Serije A u Čileu. Hvala svima koji su nas podržavali i žao mi je što se nijesmo vratili sa medaljom, jer Crna Gora to zaslužuje”, rekao je trener crnogorskog borca, Žarko Raković.

Bronzani je bio i Iranac Majid Hasaniaideliami, pobjedom protiv Španca Alehandra Ortiza.

Zlatnu medalju osvojio je Darjan Asadilov iz Kazahstana, a u finalnom meču bio je ubjedljiv protiv Krešenca 6:0.

Preporučujemo za Vas