Odbojkaši zastali kad je bilo važno, Bašić: Postoji realna mogućnost da idemo dalje

Slijedi duel sa Poljskom, apsolutnim favoritom, u utorak od 17 sati, a meč za prolaz u osminu finala sa Češkom, dan kasnije
3478 pregleda 0 komentar(a)
Crnogorski odbojkaši, Foto: CEV
Crnogorski odbojkaši, Foto: CEV
Ažurirano: 16.09.2019. 20:38h

Od specijalnog izvještača "Vijesti".

Odbojkaši Crne Gore poraženi su od Ukrajine 3:1 u trećem kolu grupe D na Evropskom prvenstvu, u meču u kome su poveli 1:0, a zatim ubjedljivo izgubili tri seta.

"Imam utisak da smo mogli više da napravimo, poslije prvog seta koji smo, relativno, lako dobili, sa jako dobrom igrom u odbran. Nakon toga ekipa je mala pala, ali se, sa druge strane, mora reći da je servis Ukrajine počeo da nam pravi probleme. U četvrtom setu nismo izdržali pritisak koji su Ukrajinci napravili na servisu. Ne mogu da budem baš zadovoljan sa igrom, jer nismo odradili ono što smo pripremili, nismo ponovili izdanje protiv Estonije. Ipak, osvojili smo jedan set, što je dosta pozitivno, ali još uvijek postoji realna mogućnost da se kvalifikujemo za dalje", kazao je selektor Veljko Bašić.

Slijedi duel sa Poljskom, apsolutnim favoritom, u utorak od 17 sati, a meč za prolaz u osminu finala sa Češkom, dan kasnije...

"Naš cilj je da idemo iz meča u meč, da odigramo najbolje što možemo, da ne biramo utakmicu, Ja hoću hoću da imamo stabilnu igru, na određenom nivou koja će nam omogućiti da prođemo u drugi krug. Tako ćemo igrati protiv Poljske, a onda protiv Češke", miran je Bašić.

Bonus video: