Poznati domaćini narednih prvenstava Evrope, "Eko mini odbojka" za primjer drugima

Odbojkaški savez Crne Gore na Kongresu u Parizu predstavljali su predsjednik Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković
912 pregleda 0 komentar(a)
Sa prezentaciije "Eko Mini odbojke"
Sa prezentaciije "Eko Mini odbojke"
Ažurirano: 28.09.2019. 00:07h

Estonija, Finska i Češka biće domaćini narednog Evropskog prvenstva za odbojkaše, dok će Srbija, Bugarska i Rumunija organizovati EP za dame. Čeka još po jedan domaćin u obje konkurencije, odlučeno je na 40. Kongresu Evropske odbojkaške konfederacije u Parizu,.

U sklopu izvještaja CEV Odjeljenja za razvoj odbojke i projekta “CEV School Project”, još jednom je istaknuta “EKO mini odbojka” kao primjer ostalima kako izgleda uspješan projekat za djecu", navodi se u saopštenju Odbojkaškog saveza Crne Gore.

"Predsjednik CEV-a Aleksandar Boričić istakao je da zadovoljstvo sa inovacijama u takmičenjima, koje su otvorile vrata mnogim federacijama da nastupaju na velikim takmičenjima, a takođe je kazao i da je zadovoljan sa rodnom ravnopravnošću. Boričić je kazao da je ponosan i na veliki trud koji su uložili u brendiranje CEV logoa, sajta i velikoj promociji na društvenim mrežama, kao i TV platformi", navodi se u saopštenju OSCG.

Na Kongresu su usvojeni finansijski i izvještaji komisija, a takođe su i prezentovani izvještaji organizacionih timova ovogodišnjih evropskih prvenstava za odbojkašice i odbojkaše.

Odbojkaški savez Crne Gore na Kongresu u Parizu predstavljali su predsjednik Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković.

Naredni, 41. izborni Kongres CEV-a održaće se 19. juna 2020.godine u Moskvi (Rusija), a najavljeno je i da će se FIVB Kongres održati 15.oktobra u Bankoku (Tajland).

Bonus video: