Nenad Marković najbolji bokser na memorijalu

Bokseri BK Podgorica osvojili su tri nagrade na reviji "Dragoslav Jakovljevic - Babea"
1154 pregleda 0 komentar(a)
Nenad Marković
Nenad Marković

Bokswri BK Podgorica dominirali su na petoj memorijalnoj bokserkoj reviji "Dragoslav Jakovljevic - Babea" u Kragujevcu.

Nenad Marković je rpogalšen za najboljeg boksera međunarodne revijhe, Milovan Sekulović je dobio priznanje za najkvalitetnoijeg a Stefan savković za najborbenijeg boksera. Samo je Edimn ASlković poražen i to preglasavanjem od Lazara Antića iz BK Vitez.

"Naši bokseri su reviju sjajno iskoristili za podizanje forme pred Balkansko prvenstvo, koje s ekrajem okrtobra održava u Turskoj. Na reviji je bilko 25 borbi a naši takmičari su potvrdili da su dominantnbi u regionu", kazao je selektor Boško Drašković.

Nenad Marković je proglašen najboljim jer je u egzibiciji savladao domaćeg boksera Lazara Pantića.

"Sjajno je vodio borbu, nepogrešivo ekskivirao i pogađao svog protivnika i još jednom pokazao koliki talenat posjeduje. Alković je poražen, upskos većem umijeću jer su sudije glasanjem nagradile veću želju njegovog rivala u izjednačenom meču. Savković je pobijedio Džejlana Toskica iz Novog Pazara. Prednjom rukom kontrolisao je meč, protivnika držao na distanci, a desnom snažno pogađaa. Sekulović je u žestokom tempu od prve runde ubjedljivo savladao Jovana Smiljića iz Kragujevca, kojem se mora odati priznanje za želju i upornost da na nogama završi meč", nagalsio je Drašković.

Selektor je ipak uočio i neke slabosti...

"Vidno je da našim bokserima nedostaje mečeva, i moramo u nardnok periodu raditi na otklanjanju nedostataka".

Bonus video: