Sonja Simonovska nova predsjednica UOSCG

Na tom mjestu je zamijenila Draganu Vučinić, a četvorodišnji mandat joj je počeo 1. oktobra.
837 pregleda 0 komentar(a)
Sonja Simonovska
Sonja Simonovska

Sonja Simonovska, najbolji crnogorski odbojkaški sudija, jednoglasno je Skupštini izabrana za novi predsjednicu Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore.

Na tom mjestu je zamijenila Draganu Vučinić, a četvorodišnji mandat joj je počeo 1. oktobra.

Na Skupštini je predložena i nova lista sudija za narednu sezonu, koju čini 40 sudija i to: dvoje međunarodnih sudija, šest nacionalnih sudija, 13 sudija, kao i 19 ispitanih sudija.

Članovi Udruženja sudija su izabrali novo rukovodstvo UOSCG. U narednom periodu Skupštinu će predstavljati sljedećih pet članova - Sonja Simonovska, Slobodan Kovačević, Milana Vukčević, Petar Jocović i Jelena Mitrović.

Održan je i seminar UOSCG, koji je otvorila Dragana Vučinić, a nakon njenog uvodnog obraćanja, vrhovni sudija Saša Ivanović predstavio je Izvještaj o radu UOSCG u protekloj sezoni.

Seminar UOSCG
Seminar UOSCG

"Komesar takmičenja OSCG Miloš Jovanović upoznao je sudije sa Propozicijama takmičenja za narednu sezonu. Nakon ovih izlaganja, Jelena Mitrović je održala prezentaciju o načinu vođenja elektronskog zapisnika, a međunarodni sudija Sonja Simonovska govorila je o nadležnostima i obavezama sudija, kao i iskustvima sa međunarodnih takmičenja u prethodnoj sezoni (Liga šampiona, Evropsko i Svjetsko prvenstvo)", navodi se u saopštenju.

Bonus video: