OPET ĆE BOKSOVATI U NJEMAČKOM HEMLENU

Nije me demoralisao neuspjeh protiv Saida: Radošević 8. decembra ponovo u ringu

"Treniram dobro, vjerujem da se mogu vratiti na pravi način. Sada čekam potvrdu da vidimo ko će biti protivnik, ali daću sve od sebe da trijumfujem", kazao je Radošević
1686 pregleda 2 komentar(a)
Peđa Radošević na meču protiv Saida, Foto: Luka Zeković
Peđa Radošević na meču protiv Saida, Foto: Luka Zeković

Predrag Radošević se vraća u ring, tačno pola godine nakon što je u borbi sa Njemcem Džameom Saidijem, na podgoričkom Trgu nezavisnosti, propustio priliku da ujedini evropske titule u verzijama WBO i IBF . 

Najbolji crnogorski sportista u 2018. godini potvrdio je juče da je ugovorio meč 8. decembra, i to u njemačkom Hemelnu, gradu u kojem se već borio protiv Ronija Gabela za WBO titulu. 

Ime rivala biće naknadno objavljeno. 

Borba u Hemelnu biće održana u organizaciji promoterske kuće Keti boks promoušn, vlasnika Redža Dedeića i nekadašenjeg svjetskog šampiona Mark Huka.

- Potvrđeno mi je da ću 8. decembra raditi meč. Nakon poraza u Podgorici brzo sam se vratio treninzima, nije me demoralisao neuspjeh i jedva čekam da se vratim na ring. Meč u Hemelnu biće od posebnog značaja za mene, jer ukoliko trijumf imaću priliku da radim revanš protiv Saidija - kazao je Radošević.

On je do sada na profesionalnom ringu imao 36 borbi, ostvario je 33 pobjede i tri poraza, a osim poraza od Saidija u Podgorici, poražen je oba puta u mečevima za titulu, od Feliksa Šturma i Lijama Smita.

- Treniram dobro, vjerujem da se mogu vratiti na pravi način. Sada čekam potvrdu da vidimo ko će biti protivnik, ali daću sve od sebe da trijumfujem, kako bih došao do prilike da odradim revanš protiv Saidija - zaključio je Radošević.