Luka Bar sigurna na startu

Milena Burzanović sa 16 poena i Dijana Vuković sa 10 bile su najbolje u barskom timu
437 pregleda 0 komentar(a)
Sa meča Luka Bar - Albatros, Foto: Sport.barinfo.me
Sa meča Luka Bar - Albatros, Foto: Sport.barinfo.me

Odbojkašice Luke Bar pobjedom su otpočele odbranu šampionske titule - izabranice Vladimira Milačića su danas na svom terenu porazile novajliju u ligi, Albatros iz Herceg Novog, sa 3:0 (25:14, 25:20, 25:13).

Milena Burzanović sa 16 poena i Dijana Vuković sa 10 bile su najbolje u domaćem timu, po šest poena upisale su Dušanka Petrović, Mia Martinović i Tamara Vukoslavčević.

Kod gošći bolje od ostalih bile su Aleksandra Ćirović sa šest i Natalija Obradović sa pet poena.

"Sve djevojke koje su danas bile u sastavu dobile su priliku, osim kapitenke Danijele Barjaktarović i Melise Cenović koje se nijesu ni skidale. Očekivana pobjeda, objektivno smo bolji od novajlije u ligi", kazao je trener Luke Bar Vladimir Milačić za portal Barinfo.

U subotu se sastaju Rudar - Jedinstva Franca (15 časova), Mediteran Bemax - Gimnazijalac (18) i Galeb Poliklinika Hipokrat - Nikšić (19), a u nedjelju Budućnost - Morača (17).

“Raduje nas činjenica da je 10 klubova prijavljeno u ligi. Nadamo se lijepoj i zanimljivoj sezoni. Naša ekipa je mlada, vjerovatno i najmlađa tako da je svaki osvojeni set ili pobjeda uspjeh za nas. Počinjemo sezonu na našem terenu što djevojčicama daje krila za dobar početak”, izjavila je trener ekipe Budućnosti, Nela Bicić.

“Ulazimo u novu sezonu sa starim snagama i znam šta mogu očekivati od moje ekipe. Odigrali smo za vikend dobar turnir u Baru pa s toga očekujemo i dobru igru u nedjelju i tokom čitave sezone”, izjavio je trener Morače, Predrag Đonović.

Bonus video: