Simonović: Pohvale iz Dohe za organizaciju Igara malih zemalja

Navodi se da je vršilac dužnosti predsjednika ANOK, Robin Mičel u svom uvodnom izlaganju pohvalio dobru organizaciju Igara u Crnoj Gori
378 pregleda 0 komentar(a)
Dušan Simonović, Foto: COK
Dušan Simonović, Foto: COK
Ažurirano: 18.10.2019. 14:04h

Crnogorski olimpijski komitet dobio je na Skupštini Asocijacije nacionalnih olimpijskih komiteta (ANOK) u Dohi čestitke za uspješnu organizaciju Igara malih zemalja Evrope, koje su od 27. maja do 1. juna održane u Crnoj Gori, kazao je predsjednik Dušan Simonović.

Navodi se da je vršilac dužnosti predsjednika ANOK, Robin Mičel u svom uvodnom izlaganju pohvalio dobru organizaciju Igara u Crnoj Gori.

"Izuzetne pohvale Igrama iznio je i predsjednik Evropskog olimpijskog komiteta (EOK) Janez Kocijančić, prilikom podnošenja svog izvještaja o radu te asocijacije u 2019. godini“, piše u saopštenju COK.

Delegatima Skupštine prezentovani su izvještaji o radu ANOK-a u prethodnom periodu, kao i kontinentalnih asocijacija.

Prostor za svoje izvještaje i prezentacije dobili su i Međunarodni olimpijski komitet, Svjetska anti-doping organizacija i Sud za sportsku arbitražu (CAS).

Simonović prisustvuje generalnoj Skupštini, koja tradicionalno predstavlja najveće godišnje okupljanje olimpijske porodice i prilika je za brojne susrete i sastanke, paralelno sa glavnim programom.

Skupštini prisustvuju delegati iz 204 države, delegacija MOK na čelu sa predsjednikom Tomasom Bahom, predstavnici međunarodnih federacija, sportskih institucija i organizacija, ugledni sportski radnici sa svih kontinenata.

Bonus video: