Bojana najbolja i u Zagrebu, Lambuliću i Brajkoviću zlatne medalje

Bokserski klub Budva je međunarodnu reviju završio sa tri zlatne i dvije bronzane medalje
1472 pregleda 0 komentar(a)
BK Budva
BK Budva

Bokseri Budve demonstrirali su klasu na tek završenom "Zagreb openu", gdje su izabranici trenera Nikole Ružića osvojili tri zlatne i dvije bronzane medalje.

Najbolja mlada sportistkinja Crne Gore, Bojana Gojković je nakon višemjesečne pauze odlučila da po prvi put boksuje u težoj kategoriji, do 57 kg, i sa dvije efektne pobjede proglašena je najboljom bokserkom međunarodne revije u Zagrebu.

Zlatne medlje osvojili su Andrija Lambulić i Andrija Brajković, dok su bronzana odličja pripala Nikoli Radenoviću i Damjanu Liješeviću.

Juniorska prvakinja Evrope, Gojković, je u prvom meču nokautom, dobila Zoricu Bajin iz Srbije a potom prekidom i Korinu Jusup iz Hrvatske, Lambulić je do zlata rušio borce iz Rumunije i Hrvatske, a Brajković boksera iz Mađarske.

"Turnir je bio odlično organizovan i zahvaljujemo se ljudima iz Zagrebačkog bokserakog saveza, sa kojima imamo odličnu saradnju. Zdovoljni smo i ostvarenim rezultatom, bokseri su bili dobri, ali smo uvidjeli neke segmente na kojima moramo raditi, kako bi bili još bolji", rekao je Ružić.

Pogledajte detalje borbe Bojane Gojković i nokauta Lambulića:

Zagreb open je okupio boksere iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Slovenije, Njemačke, Mađarske, Rumunije, Poljske, Ukrajine i Kanade.

Bonus video: