Jedinstvo u nedjelju testira snagu šampiona

Meč između Jedinstva i šampiona Budve privlači pažnju i zbog toga što su dva tima nedavno pojačali reprezentativci, Aleksandar Minić i Marko Bojić
437 pregleda 0 komentar(a)
Sa jednog od prošlosezonskih mečeva Budve i Jedinstva
Sa jednog od prošlosezonskih mečeva Budve i Jedinstva

Najvažniji odbojkaški meč vikenda igra se u nedjelju, u muškoj ligi.

Meč između Jedinstva i šampiona Budve privlači pažnju i zbog toga što su dva tima nedavno pojačali reprezentativci, Aleksandar Minić i Marko Bojić.

“Ekipa Budve je po mom mišljenju apsolutni favorit za osvajanje trofeja ove sezone pa je samim tim i favorit u nedjelju. Sa druge strane mi iz dana u dan podižemo nivo igre i utakmica u nedjelju ce biti prva prilika da vidimo na kom smo nivou trenutno. Od naše ekipe očekujem da pokaže borbenost, želju i odgovornost prema svakom poenu pa ćemo na kraju vidjeti za šta će to biti dovoljno. Svakako, pozivam nase navijače da dodju u sto većem broju, uživaju u dobroj odbojci a momcima pomognu da ostvarimo što bolji rezultat”, kazao je Darko Prebiračević, trener Jedinstvo France.

“Obije ekipe u promijenjenim sastavima u odnosu na prošlu godinu, vjerujem da je ovo samo jedan od više susreta ove sezone koji će odlučivati o mnogim stvarima, naravno uz ekipu podgoričke Budućnosti. Očekujem kvalitetan meč koji će opravdati ulogu derbija kola, ekipa Budve je spremna”, izjavio je Vladimir Vasović, trener ekipe Budve.

Prva muška (2. kolo)

Nedjelja

Jedinstvo Franca - Budva (19)

Sutjeska - Mornar (19)

Slobodna je Budućnost

Bonus video: