Braća Zlatičanin, Sjekloća i Prašović u spektaklu direktno na TV Vijesti

Bokserski spektakl u "Morači, 10. novembra od 19,30 sati direktno će prenositi TV Vijesti
4627 pregleda 1 komentar(a)
Akteri spektakla u Morači
Akteri spektakla u Morači

Jedini crnogorski WBC šampion svijeta, Dejan Zlatičanin imaće glavnu borbu u profesionalnoj reviji "Bokserski spektakl - Podgorica 2019", u nedjelju 10. novembra u SC "Morača".

Rival najtrofejnijem crnogorskom profesionalcu u borbi nakon osam godina u svom gradu, biće Rus Viškan Murzabekov.

A da revija sa pravom u nazivu nosi prefiks - spektakl,. govori i lista ostalih učesnika. Nikola Sjekloća koji se broio za naslov profesionalnog prvaka svijeta i nekoliko puta bio zvanični pretendent na tu titulu, za rivala će imati Francuza Kevina Tomasa Kožana.

Mjesto u ringu rezervisano je i za nadolazeću zvijezdu crnogorskog boksa, Dilana Prašovića, ali i nekada najboljeg crnogorskog boksera u olimpijskom boksu, Momčila Zlatičanina, mlađeg brata velikog šampiona. Prašoviću će rival biti Njemac Rad Rašid, a Momčilu Zlatičaninu Rus Vladislav Freze.

Ipak, najviše pažnjen privlači meč bivšeg WBC šampiona u lakoj, Dejana Dinamita Zlatičanina, koji je nakon gubitka titule i neuspjeha u prethodnoj borbi izazvao respektabilnog rivala, "Malog Tajsona" iz Rusije, kako bi u slučaju pobjede uvećao šanse da se opet bori za naslov prvaka svijeta.

Bokserski spektakl u nedjelju 10. novembra od 19,30 sati direktno će prenositi TV Vijesti, a zahvaljujući pokroviteljima, Glavnom gradu i Minisatarstvu sporta i mladih, uz brojne druge sponzore, ulaznica će koštati svega pet eura, saopštili su iz organizacionogh odbora.

Bonus video: