Vasović: Nismo pokazali naše pravo lice

Crnogorski šampion je poražen 3:0 od Benfike, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Drugi meč se igra 14. novembra u Budvi
756 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Vasović, Foto: Cev.lu
Vladimir Vasović, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 05.11.2019. 23:29h

Komentarišući večerašnji poraz svoje ekipe, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, trener odbojkaša Budve Vladimir Vasović kazao je da je "Benfika imala sjajno veče".

"Igrali su mnogo bolje od nas. To, svakako, nije bilo pravo lice mog tima. Nadam se da možemo da odigramo mnogo bolje iduće sedmice u revanšu", rekao je Vasović.

Bajron Ferguson sa Bahama, srednji bloker Budvana, kazao je da je Budva odigrala lošu utakmicu.

"Dok je Benfika igrala veoma dobro. Oni imaju mnogo iskusnih igrača. Međutim, mi i dalje imamo šansu da igramo bolje, pripremićemo se za revanš i vidjeti šta možemo da uradimo u drugoj utakmici", rekao je Ferguson.

Trener Benfike Marsel Mac je kazao da je njegova ekipa, gledajući brojke, odigrala skoro savršen meč protiv Budve.

"Rivalu iz Crne Gore ostavili smo samo male šanse. Naravno, Budva će pokušati na svom terenu da okrene situaciju u svoju korist, ali mi ćemo tamo otići kao tim sa veoma jakim servisom i napadom. Ja sam uživao u današnjoj utakmici, iako smo imali određeme probleme na bloku, jer nismo mogli da zaustavimo njihovog korektora, koji je osvojio mnogo poena (22). Ali, teško da jedan igrač može da uradi sve sam, a mi smo zaustavili ostale, tako da njegov učinak nije imao uticaj na konačan rezultat", rekao je Mac.