ODBOJKA

Laureati Ivan Zvicer i Dijana Vuković, Matija Ćinćur i Tijana Tvrdišić najperspektivniji

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore izabrao najbolje u 2019. godini
795 pregleda 0 komentar(a)
Najbolji odbojkaši i odbojkašice u 2019.
Najbolji odbojkaši i odbojkašice u 2019.

Primač servisa Ivan Zvicer i korektor Dijana Vuković najbolji su odbojkaš i odbojkašica Crne Gore u domaćem prvenstvu za 2019. godinu, odlučio je Upravni odbor OSCG na današnjoj sjednici.

"Ivan Zvicer, sada član Mladog Radnika iz Požarevca, je u prethodnoj sezoni sa ekipom Budve osvojio duplu krunu i bio jedan od najboljih igrača plej ofa i finala Kupa, a takođe se istakao i nastupima za reprezentaciju Crne Gore na Igrama malih Zemalja 2019, gdje su naši odbojkaši osvojili zlatnu medalju. Dijana Vuković je u prethodnoj sezoni sa Lukom Bar osvojila titulu prvaka Crne Gore, gdje je bila nosilac igra barske ekipe, a takođe je imala zapažen nastup sa reprezentacijom Crne Gore na Igrama malih zemalja, gdje su naše odbojkašice bile zlatne", navodi se u saopštenju Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Matija Ćinćur i Tijana Tvrdišić izabrani su za najperspektivnijeg odbojkaša i odbojkašicu Crne Gore za 2019. godinu.

Matija Ćinćur (rođen 2003.godine) je prve korake napravio u Jedinstvu, a od ove sezone je član Budućnosti. Takođe je član kadetske i juniorske reprezentacije Crne Gore.

Tijana Tvrdišić (rođena 2002.godine) karijeru je počela u Galebu, odakle je ljetos prešla u redove gradskog rivala, Luke Bar. Prethodne sezone osvojila je Kup Crne Gore sa ekipom Galeba, sa kojom je osvojila i titule prvaka Crne Gore u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Članica kadetske, juniorske i seniorske reprezentacije Crne Gore, sa kojom je na Igrama malih zemalja osvojila zlatnu medalju.

Kako je saopšteno iz OSCG, svečano uručenje priznanja najboljima i najperspektivnijima u ovoj godini biće upriličeno 20. decembra u hotelu „Podgorica“.