Mekgregor? Ne zanima me ni za 100 miliona dolara: Habib ne želi revanš sa Ircem

Predsjednik UFC Dejna Vajt rekao je u nedjelju da bi revanš Nurmagomedova i Mekgregora mogao da se održi na jesen, ali se ruskom 31-godišnjem šampionu ta ideja ne dopada
10722 pregleda 3 komentar(a)
Sa meča Nurmagomedov - Mekgregor, Foto: AP
Sa meča Nurmagomedov - Mekgregor, Foto: AP

Aktuelni šampion UFC u lakoj kategoriji ruski borac Habib Nurmagomedov rekao je da nije zainteresovan za revanš sa Ircem Konorom Mekgregorom.

Predsjednik UFC Dejna Vajt rekao je u nedjelju da bi revanš Nurmagomedova i Mekgregora mogao da se održi na jesen, ali se ruskom 31-godišnjem šampionu ta ideja ne dopada.

"Nisam zainteresovan za revanš sa Mekgregorom. Šta ako mi ponude 100 miliona dolara (za borbu)? Ima mnogo drugih sportova u koje ta suma može da se uloži. Zašto bi mi trebalo 100 miliona dolara - samo da ga ponovo pobijedim?", rekao je Nurmagomedov, preneo je Tas.

Nurmagomedov je prošle godine potpisao ugovor za borbu protiv Amerikanca Tonija Fergusona u Bruklinu, a borba bi trebalo da se održi 18. aprila.

Nurmagomedov je prošlog septembra drugi put odbranio titulu, pobjedom protiv Amerikanca Dastina Poarijea.

On drži rekord od 28 pobjeda u svim mečevima MMA, od kojih osam nokautom.

Na turniru UFC 229 u Las Vegasu u oktobru 2018. godine, Nurmagomedov je odbranio titulu protiv Mekgregora. Poslije tog meča došlo je do tuče članova tima oba borca, zbog čega su suspenzijama kažnjeni i Nurmagomedov i Mekgregor.

Irac je prošlog maja objavio kraj karijere, ali je šest mjeseci kasnije u Moskvi najavio da se vraća u oktagon.

Bonus video: