Čađenoviću zlato na Evropskom kupu, KBK "081" osvojio i pet bronzi

"Potrudili smo se da naš grad Podgoricu i našu državu Crnu Goru predstavimo u najboljem svijetlu. Podršku za ovo takmičenje u djelu troškova prevoza imali smo od Glavnog Grada - Sekretarijata za kulturu i sport, na čemu im se srdačno zahvaljujemo. Hvala organizatoru na gostoprimstvu, vidimo se i sljedeće godine", kazao je trener KBK "081", Andrej Đeljošević
1568 pregleda 0 komentar(a)
KBK "081" na Evropskom kupu u Karlovcima, Foto: KBK 081
KBK "081" na Evropskom kupu u Karlovcima, Foto: KBK 081
Ažurirano: 10.02.2020. 13:01h

Na Evropskom kupu u kik boksu, održanom u Karlovcu, borci Kik boks kluba "081" iz Podgorice su osvarili sjajne rezultate osvojivši jednu zlatnu i pet bronzanih medalja.

Jedan od najtalentovanijih kik boksera Evrope, Nemanja Čađenović je nakon jučerašnje pobjede u polufinalu dobio takmičara iz Srbije u finalnoj borbi i osvojio zlato u kategoriji -63.5 kg low kick.

Čađenović i Đeljošević
Čađenović i Đeljošević(Foto: KBK "081")

Na Evropskom kupu u Hrvatskoj, učestvovalo je preko 2.000 takmičara iz više od 40 zemalja , a naši takmičari su postigli sljedeće rezultate.

Nikola Janković je osvojio bronzu u kategoriji - 67 kg Low kick

Balša Martinović je osvojio bronzu u kategoriji - 63.5 Low kick

Lazar Bulatović je bio bronzani u kategoriji -60kg Low kick

Danilo Dobrković je osvojio bronzu u kategoriji -63 kick light. J

Jelena Furtula osvojila je bronza u kategoriji -70 kick light

"Potrudili smo se da naš grad Podgoricu i našu državu Crnu Goru predstavimo u najboljem svijetlu. Podršku za ovo takmičenje u djelu troškova prevoza imali smo od Glavnog Grada - Sekretarijata za kulturu i sport, na čemu im se srdačno zahvaljujemo. Hvala organizatoru na gostoprimstvu, vidimo se i sljedeće godine", kazao je trener KBK "081", Andrej Đeljošević.

Bonus video: