Udarci ispod pojasa nakon bliskog susreta - Vajlder: Bio si na kokainu; Fjuri: Druga runda i - bum, gotov si

Irac je nakon senzacionalne pobjede nad Vladimirom Kličkom bio na ivici ambisa, pod uticajem narkotika i alkohola, u teškoj depresiji, ali je uspio da se izvuče i vrati u ring
5092 pregleda 0 komentar(a)
Vajlder i Fjuri pred pres konferenciju, Foto: AP
Vajlder i Fjuri pred pres konferenciju, Foto: AP

Šou je počeo - Dontej Vajlder i Tajson Fjuri imali su prvi susret bliske vrste uoči subotnje borbe u Las Vegasu, za titulu prvaka svijeta u superteškoj kategoriji u WBC verziji.

Dva kolosa su se "dohvatila" uoči pres konferencije, najavila šta ljubitelje boksa čeka u ringu, a onda i razmijenila dosta verbalnih "niskih udaraca".

"Ja sam te doveo ovdje. Gdje si bio ranije? Na kokainu, pred samoubistvom... Ja sam nahranio tvoju porodicu, da nema mene, ne bi bilo ni tebe. Nikad to ne zaboravi", kazao je Amerikanac Vajlder, aktuelni šampion obraćajući se Fjuriju.

Irac je nakon senzacionalne pobjede nad Vladimirom Kličkom bio na ivici ambisa, pod uticajem narkotika i alkohola, u teškoj depresiji, ali je uspio da se izvuče i vrati u ring.

Da je veliki borac, kada je spreman, Fjuri je pokazao upravo protiv Vajldera u prvom meču, 1. decembra 2018. godine, koji je završen bez pobjednika, a u kome je, po mišljenju većeg dijela bokserske javnosti, oštećen.

Vajlder je sačuvao WBC pojas, a došlo je vrijeme za revanš.

"Do meča sa mnom si se borio sa slabićima, ja sam te napravio zvijezdom. Las Vegas je moja kuća, ovdje sam ja kralj. Druga runda i - bum, gotov si", kazao je Fjuri.

Meč Vajlder - Fjuri održaće se u noći između subote i nedjelje po našem vremenu.

Vajlder ima skor od 42 pobjede (41 nokautom) i jednog remija, Fjuri je ostvario 29 pobjeda i jednu neriješenu borbu,

Bonus video: