Spektakl u Las Vegasu: Kralj Cigana vs Bronzani bombarder, drugi dio

Vajlder je od 42 pobjede čak 41 upisao prekidom, a Fjuri je to uradio „samo” 20 puta u 29 mečeva
4171 pregleda 2 komentar(a)
Fjuri i Vajlder, Foto: AP
Fjuri i Vajlder, Foto: AP

Još od decembra 2018. godine, kada je Tajson Fjuri dokazao da se vratio na pravi put i bio pred pobjedom nad Diontejom Vajlderom, ljubitelji boksa su čekali njiihov revanš.

Pristalice Kralja Cigana su htjele da se dokaže da je njihov idol pokraden, da je borba nepravedno proglašena remijem, a navijači Bronzanog bombardera patili što se Irac podigao nakon strašnog nokdauna u 12. rundi.

Čekanju je došao kraj, spektakl je na pomolu - rano ujutro u nedjelju, oko 6 časova po našem vremenu, dva fenomenalna teškaša će ukrstiti rukavice u „MGM Grand Garden areni” u Las Vegasu. Bukmejkeri i bokserski stručnjaci su podijeljeni ko je favorit, čini se čak i da ga nema, te da nas čeka još jedan meč za pamćenje...

Cijene ulaznica za spektakl su premašile desetine hiljada dolara u preprodaji, a navijači će moći da prate meč na velikim ekranima u gradu ako plate 100 dolara, dok je za gledanje prenosa na TV-u u Sjedinjenim Američkim Državama potrebno izdvojiti 75 dolara!

Sudar dvojice neporaženih šampiona je u centru pažnje svih svjetskih medija, a obojica najavljuju nokaut.

Vajlder je od 42 pobjede čak 41 upisao prekidom, a Fjuri je to uradio „samo” 20 puta u 29 mečeva.

- Ono što sam uradio prošli put očito nije bilo dovoljno. Zato sada idem na nokaut. Znam da će Vajlder izaći iz ugla kao galopirajući konj, da će željeti odmah da me patosira, ali ću to uraditi ja - rekao je Fjuri.

Vajlder ne može da dočeka početak borbe.

- Ovo je trenutak koji smo obojica dugo čekala - jasan je Bronzani bombarder.

Bonus video: