MEĐUNARODNI TURNIR

Gojković objavio spisak za pripreme u Njemačkoj

Na turniru će pored Crne Gore i domaćina Njemačke igrati još Rumunija i Gruzija
1869 pregleda 0 komentar(a)
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, Foto: Aleksandra Krupanič
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, Foto: Aleksandra Krupanič
Ažurirano: 08.03.2020. 13:30h

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore boraviće od danas do 14. marta u Hamburgu gdje će učestvovati na međunarodnom turniru, koji će biti dio priprema za četvrtfinalni meč evropskog dijela Svjetske lige sa Hrvatskom 17. marta u Podgorici, i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji će se održati od 22. do 29. marta u Roterdamu.

Selektor Vladimir Gojković za ovu akciju odabrao je 18 igrača: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Uroš Čučković, Dimitrije Obradović, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Dragan Drašković, Stefan Pješivac, Petar Tešanović, Aleksa Ukropina, Dušan Matković, Vlado Popadić, Slaven Kandić i Miroslav Perković.

Na turniru će pored Crne Gore i domaćina Njemačke igrati još Rumunija i Gruzija.

U prvom kolu Crna Gora igra sa Gruzijom u ponedjeljak od 18 sati, dan kasnije rival je Rumunija takođe od 18 sati, u posljednjem kolu u srijedu sastaće se sa Njemačkom od 19.30 sati,

Nakon Njemačke, igrači će dobiti dan odmora, a 16. marta odradiće dva treninga u Podgorici. Duel sa Hrvatskom na programu je 17. marta na bazenu SC "Morača" od 18.30 sati.

Kada je u pitanju kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, poznat je kompletan raspored.

Na startu 22. marta Crna Gora igra sa Turskom, zatim slijede dueli sa Kanadom, Brazilom, Grčkom i Gruzijom.

U drugoj grupi su Hrvatska, Holandija, Njemačka, Rusija, Francuska i Rumunija. Tri prvoplasirane ekipe sa kvalifiakcionog turnira izboriće Olimpijske igre u Tokiju.

Preporučujemo za Vas