Poruka COK-a: Pokažimo koliko smo veliki i jaki, ostanimo doma za bolje sjutra

"Da bismo što brže dočekali sportske dane radosti i ponosa, šaljemo poruku koju su uputili i naši najbolji sportisti – ostani doma. Sada. Za bolje sjutra", poručuje COK
447 pregleda 1 komentar(a)
Sa ceremonije otvaranja IMZE
Sa ceremonije otvaranja IMZE

Koliko smo veliki – HOW BIG WE ARE - bio je slogan pod kojim su prošle godine održane Igre malih zemalja Evrope „Crna Gora 2019” u organizaciji Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Bliži se godina od Igara, a sjećanja su još svježa.

Sportisti iz devet zemalja, njih skoro hiljadu, takmičilo se sedam dana u pet gradova, u 10 sportova i 122 sportske discipline.

"I tada smo bili veliki i jaki – kiša, nevrijeme, ništa nas nije omelo da u tom trenutku učinimo sve da se iz Budve, centra zbivanja, sa ceremonije otvaranja Igara svijetu pošalje najljepša slika iz Crne Gore.

Danas, skoro godinu kasnije, imamo isto pitanje, iako u drugačijim okolnostima - KOLIKO SMO VELIKI i sposobni da zaštitimo sebe i druge.

Sa željom da mislite na lijepe stvari, na sve ono što nas čeka, na sportske podvige, osvojene medalje i predivne emocije koje uvijek dijelimo sa našim sportistima, Crnogorski olimpijski komitet je na svom YouTube kanalu postavio najljepše detalje sa ove divne sportske manifestacije, na koju ćemo dugo biti ponosni", navodi se u objavi COK-a.

"A da bismo što brže dočekali sportske dane radosti i ponosa, šaljemo poruku koju su uputili i naši najbolji sportisti – ostani doma. Sada. Za bolje sjutra", poručuje COK.

Bonus video: